Izvor: Radio 021, 28.Feb.2021, 14:44

FOTO: Viktor Orban primio kinesku vakcinu

Mađarski premijer Viktor Orban primio je vakcinu protiv korona virusa koju je razvila kineska kompanija Sinofarm.

"Vakcinisan", objavio je Orban na svom nalogu na Fejsbuku uz fotografije i snimak na kojima se vidi kako dobija vakcinu.

COVID 2/110. Oltva vagyok // Vaccinated ✅

Posted by Orbán Viktor on Недеља, 28. фебруар 2021.

Mađarska je prva zemlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Evropske unije u kojoj je počela vakcinacija kineskom vakcinom Sinofarm, a prethodno je počela vakcinaciju ruskom vakcinom Sputnjik v.

Te dve vakacine nisu odobrene u EU.

Mađarska je u januaru objavila da je postigla dogovor o nabavci pet miliona doza vakcine Sinofarm, a prvih 550.000 doza stiglo je u Budimpeštu prošle sedmice.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Viktor Orban primio kinesku vakcinu protiv koronavirusa

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2021

Mađarski premijer Viktor Orban vakcinisan je protiv koronavirusa vakcinom koju je razvio kineski Sinofarm, objavio je on u nedelju na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, u trenutku kada Mađarska nastoji da ubrza svoj program vakcinacije građana.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.