Epidemija ne jenjava: Još 52 osobe pozitivne na koronu u Srpskoj

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020, 14:01

Epidemija ne jenjava: Još 52 osobe pozitivne na koronu u Srpskoj

U Republici Srpskoj je potvrđeno još 58 slučajeva zaraze virusom korona, a za poslednja 24 sata je testirano 311 uzoraka U Republici Srpskoj je potvrđeno još 58 slučajeva zaraze virusom korona, a za poslednja 24 sata je testirano 311 uzoraka, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS. Radi se o 32 muške i 26 ženske osobe, od kojih je 14 mlađe, 38 srednje i šest osoba starije životne dobi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << I danas je najviše zaraženih iz Banjaluke, devet, sedam zaraženih osoba je iz Pala, šest iz Bijeljine, po četiri iz Kostajnice i Zvornika, tri iz Lopara, po dve iz Ljubinja, Istočnog Sarajeva, Sokoca i Šamca i po jedna osoba iz Prijedora, Istočne Ilidže, Trebinja, Mrkonjić Grada, Modriče, Doboja, Šekovića, Srebrenice, Ugljevika, Milića, Berkovića, Višegrada, Nevesinja, Teslića, Novog Goražda, Kozarske Dubice i Rogatice.Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 2.372 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 125 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 1.343 osoba,a testirano je ukupno 37.575 osoba. Ukupan broj hospitalizovanih u RS je 129, u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske 42, a u opštim bolnicama 87. U RS pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 1.943 osoba, a nadzor je završen kod 37.729 osoba.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kantonu Sarajevo još 49 slučajeva virusa korona

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2020, 10:37

SARAJEVO - U Kantonu Sarajevo u protekla 24 časa potvrđeno je 49 novih slučajeva zaraze virusom korona, podaci su kantonalnog Zavoda za javno zdravstvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SITUACIJA NIJE NIMALO NAIVNA: U Republici Srpskoj obolelo još 79 osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020

Radi se o 45 muških i 34 ženske osobe, od kojih je 20 mlađe, 54 srednje i pet osoba starije životne dobi...U Republici Srpskoj je u poslednja 24 sata registrovano 79 novozaraženih osoba vrusom korona, saopštio je Institut za javno zdravlje...Novozaraženi su registrovani među 468 laboratorijskih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.