SITUACIJA NIJE NIMALO NAIVNA: U Republici Srpskoj obolelo još 79 osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 13:17

SITUACIJA NIJE NIMALO NAIVNA: U Republici Srpskoj obolelo još 79 osoba

Radi se o 45 muških i 34 ženske osobe, od kojih je 20 mlađe, 54 srednje i pet osoba starije životne dobi.

U Republici Srpskoj je u poslednja 24 sata registrovano 79 novozaraženih osoba vrusom korona, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Novozaraženi su registrovani među 468 laboratorijskih uzoraka.

U saopštenju se navodi da je 78 osoba iz Republike Srpske, a jedna osoba sa prebivalištem u Srpskoj.

Prema mestu prebivališta, 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba je iz Bijeljine, 12 iz Banjaluke, devet iz Zvornika, četiri iz Pala, po tri iz Ljubinja, Kotor Varoša, Kozarske Dubice i Višegrada, po dve iz Gradiške, Istočne Ilidže, Nevesinja, Teslića, Rogatice i Vlasenice i po jedna osoba iz Bratunca, Čelnica, Istočnog Novog Sarajeva, Doboja, Milića, Modriče, Prijedora, Oštre Luke i Ugljevika.

U poslednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je jedan smrtni slučaj kod kojeg je potvrđeno prisustvo virusa korona.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 2.451 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 126 osoba kod kojih je potvrđen test na ovaj virus.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 1.350 osoba. Na SARS-CoV-2 testirano je ukupno 38.021 osoba.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Republici Srpskoj 79 novozaraženih korona virusom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020

U Republici Srpskoj je u poslednja 24 sata registrovano 79 novozaraženih osoba vrusom korona, saopštio je Institut za javno zdravlje...Novozaraženi su registrovani među 468 laboratorijskih uzoraka...U saopštenju se navodi da je 78 osoba iz Republike Srpske, a jedna osoba sa prebivalištem u Srpskoj...Radi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.