Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2020, 16:48

Dvostruki udar na Orenburg

Prvo korona, pa otkaz

Ruski premijerligaš Orenburg, za koji anstupaju nađi Đorđe Despotović danas je doživeo dva teška potresa koje je malo ko očekivao.

Prvi je stigao u vidu vesti da im je čak tri igrača, Šveđanin Filip Rogić, Slovenac Žiga Škoflek i domaći as Andrea Čukanov, kao i dva člana stručnog štaba Jevgenij Stukalov i Platon Zaharčuk pozitivno na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << virus korona. Trenutno je samo Zaharčuk nosilac virusa, dok su kod ostale četvorice nađena antitela što znači da je infekcija već prošla. I to bez ikakvih simptoma, kao tvrde ruski mediji.

Ubrzo nakon toga iz ovg grada na samoj južnoj granici Evrope i Azije stigla je nova vest, a to je otkaz šefa stručnog štaba. Bez posla je po odluci mendžmenta nakon samo četiri utakmice koliko je vodio tim (po jedna pobeda i nerešeno i dva poraza) ostao Konstatin Emeljanov. VD ulogu šefa stručnog štaba dobio je Ilšat Aitkulov.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Da li su ova dva događaja uzročno-posledično povezana, nije poznato. Ruski šampionat je predvođena da biude nastavljen 21. juna.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.