Državni službenik 3, epizoda 11. i 12: Akcija počinje! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2022, 12:44

Državni službenik 3, epizoda 11. i 12: Akcija počinje! (VIDEO)

Serija "Državni službenik 3" epizoda 11. i epizoda 12. biće emitovane ovog vikenda na Super Star kanalu u 21 čas. Akcija počinje!

Serija "Državni službenik 3" epizoda 11. i epizoda 12:

Krle obavlja zadatak koji joj je Lazar dao.

Dolazi do svađe između Ane i doktora Ivana.

Lazar odlazi po Maju.

Marjanović zove Lazara, jer mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se ne javlja Ilija i govori mu da mu je žena privedena.

Akcija počinje!

Treća sezona serije „Državni službenik“ bavi se najaktuelnijom mogućom temom – korona virusom  i pandemijom. Radnja serije se odvija u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine; jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno. I mi smo svi stali na prvi pogled – ali naši agenti, glavni junaci ove serije; nisu. Oni nikad ne staju. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje – postala  je njihova svakodnevnica.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.