Dobre vesti iz Čukaričkog: Testovi fudbalera na virus korona negativni

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020, 15:17

Dobre vesti iz Čukaričkog: Testovi fudbalera na virus korona negativni

Nekoliko prvotimaca i članova stručnog štaba "brđana" osetili su simptome virusa Kovid 19, ali su testovi pokazali da nema pristustva virusa Nikome u Čukaričkom nije bilo prijatno subotnje jutro, ali je posle podne donelo dozu olakšanja na Banovom brdu. Naime, šest fudbalera i jedan član stručnog štaba "brđana" osetili su simptome virusa korona i odmah su poslati na testiranje, ali su, srećom, svi testovi pokazali da u organizmu nemaju pristustvo virusa Kovid >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 19. Kako nam je rečeno u klubu, moguće je da su fudbaleri povišenu temperaturu dobili kao posledicu od obične prehlade, nastale posle utakmica sa Inđijom i Kup duela sa Radničkim iz Niša.Imena igrača i trenera "brđana" nisu poznata, a sudbina utakmice, koja je trebalo da se odigra u nedelju od 19 časova na stadionu Partizana, u ovom trenutku nije poznata. Prve informacije koje se, nezvanično, mogu čuti je da će duel biti odigran u zakazanom terminu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog nemaju koronavirus, igra se meč sa Partizanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2020

Nekoliko prvotimaca i članova stručnog štaba "brđana" osetili su simptome virusa Kovid 19, ali su testovi pokazali da nema pristustva virusa...Derbi utakmica 29. kola Superlige Srbije u kojoj je Čukarički trebalo da gostuje Partizanu nalazi se pod znakom pitanja, jer su pojedini fudbaleri i članovi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DOBRE VESTI SA BANOVOG BRDA: Svi u Čukaričkog negativni na koronavirus!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2020

Svi fudbaleri i članovi stručnog štaba Čukaričkog negativni su na koronavirus, pokazalo je testiranje kojem su bili hitno podvrgnuti u subotu ujutro.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.