Disney+ prestiže Netflix po broju pretplatnika

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 11.Avg.2022, 16:46

Disney+ prestiže Netflix po broju pretplatnika

Disney je početkom jula prijavio 221,1 milion pretplatnika na svoje tri streaming platforme. To ju je pozicioniralo ispred Netflixa, koji gubi pretplatnike već mesecima.

Kompanija, koja takođe poseduje platformu za streaming televizije za odrasle Hulu i ESPN+ fokusiran na sport, rekla je da je potražnja za njenim Disney+ proizvodom i dalje jaka. Upozorili su da bi gubitak prava na streaming za kriket u Indiji smanjio rast broja pretplatnika.

Pandemijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << blokada dala je vetar u leđa uslugama za streaming kao što je Disney, ali čini se da ublažavanje ograničenja korona virusa ne sprečava da i dalje privlači nove korisnike.

Kompanija je dobila 14,4 miliona Disney+ pretplatnika u poslednjem tromesečju, od kojih su mnogi izvan SAD-a, što je mnogo više nego što su analitičari očekivali.

Kasnije ove godine će pokrenuti novu uslugu finansiranu iz reklama u SAD-u, koja će se i dalje naplaćivati po trenutnoj stopi pretplate od 7,99 dolara. Naknada za uslugu bez oglasa će porasti na 10,99 USD mesečno.

Izvor: SEEbiz
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.