Devetoro zaraženo korona virusom u Zlatiborskom okrugu

Izvor: Danas, 29.Mar.2020, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetoro zaraženo korona virusom u Zlatiborskom okrugu

Četiri nova slučaja infekcije korona virusom na području Zlatiborskog okruga su potvrđena večeras.  Zavod za javno zdravlje Užice je saopštio da su u pitanju građani iz Užica, Prijepolja, Požege i Čajetine. 

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zlatiborskom okrugu devet potvrđenih slučajeva zaraze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020, 11:23

U Zlatiborskom okrugu potvrđeno je devet slučajeva zaraze korona virusom, a u izolaciji je oko 880 ljudi, kaže direktorka Zavoda za javno zdravlje Užice Vlatka Stevanović...Tri potvrđena slučaja zaraze korona virusom su u Užicu, po dva u Požegi i Čajetini, a po jedan u Prijepolju i Sjenici...Stevanović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prvi slučaj korona virusa u Novoj Varoši

Izvor: Danas, 30.Mar.2020

Prvi slučaj infekcije korona virusom potvrđen je u Novoj Varoši. To je saopštio Zavod za javno zdravlje Užice i istakao da je to deseti slučaj infekcije tim virusom u Zlatiborskom okrugu. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.