Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2020, 18:51

Devet novih žrtava korona virusa u BiH

U Bosni i Hercegovini preminulo je u poslednja 24 časa od korona virusa devet osoba, čime je ukupan broj žrtava od početka pandemije porastao na 348.

Preminule su četiri osobe u Federaciji BiH, četiri u RS i jedna u Brčko distriktu.

U poslednja 24 časa u BiH registrovan je 231 slučaj novoobolelih, čime je broj obolelih od početka pandemije povećan na 12.119.

Najviše zaraženih bilo je u Bijeljini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Devet novih žrtava korona virusa u BiH

Izvor: B92, 01.Avg.2020

U Bosni i Hercegovini preminulo je u poslednja 24 časa od koronavirusa devet osoba, čime je ukupan broj žrtava od početka pandemije porastao na 348...Preminule su četiri osobe u Federaciji BiH, četiri u RS i jedna u Brčko distriktu...U poslednja 24 časa u BiH registrovan je 231 slučaj novoobolelih,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.