Deseti dan bez novozaraženih u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020, 13:32

Deseti dan bez novozaraženih u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 10. dan zaredom nije zabeležen nijedan novi slučaj korona virusa, a od početka epidemije zaraženo je 118 osoba, saopštio je danas Štab za vanredne situacije u Kosovskoj Mitrovici.

Prema podacima štaba, do sada je izlečeno 106 osoba, a bitku sa tom zaraznom bolešću izgubilo je 10 ljudi.

Najviše preminulih je iz Leposavića - četiri, u Kosovskoj Mitrovici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zabeležena su tri smrtna slučaja, u Zubinom Potoku dve, a u Zvečanu jedna osoba, prenosi Kosovo onlajn.

Na lečenju u KBC u Kosovskoj Mitrovici je jedan pacijent, a zbog teže kliničke slike jedna osoba je prebačena u KC Kragujevac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.