Deki neće da stane: To što mi imamo, retko ko ima!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 23:06

Deki neće da stane: ''To što mi imamo, retko ko ima!''

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da su njegovi fudbaleri večeras protiv Genta ostvarili veliku pobedu.

"Možda nije bilo lepo, ali idemo na rezultat. Ovde ne stajemo, idemo dalje. Matematički još nismo obezbedili proleće u Evropi, ali je ovo velika pobeda jakog tima koji ne odustaje ni centimetar. Nećemo spuštati gard dok ne bude gotovo", rekao je Stanković za televiziju Arena.

Zvezda je pobedila Gent sa 2:0 i veoma je blizu plasmana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u narednu fazu Lige Evropa.

Crveno-beli su bili nekompletni, pošto je mnogo igrača izostalo zbog korona virusa i povreda.

"Svaka čast momcima. Pričali smo pre utakmice da je pet ozbiljnih momaka ostalo u Beogradu, ali u ovoj ekipi su svi standardni što se i videlo", kazao je Stanković.

On je pohvalio svoju ekipu.

"To što mi imamo, retko ko ima. Iz svlačionice se izlazi na teren. Ovo je borba, kada se krvari, izađe prljav sa terena i mrtav umoran. Ne može drugačije. Sve ide njima, sve čestitke", istakao je Dejan Stanković.

Crvena zvezda će u sledećem kolu Lige Evropa dočekati Hofenhajm sledećeg četvrtka, dok će u poslednjoj utakmici gostovati Slovanu.

-
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.