Zvezdin tim kao jedan: Ovo je kruna tog jedinstva!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 23:06

Zvezdin tim "kao jedan": ''Ovo je kruna tog jedinstva!''

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da je pobeda večeras nad Gentom najbitnija i da ekipa želi prvo mesto u grupi Lige Evrope.

"Na kraju smo pobedili, što je najbitnije. Sada čekamo Rad na Marakani i onda da se spremimo dobro za Hofenhajm za to prvo mesto u grupi", rekao je Borjan za Arenu posle utakmice u Belgiji.

Zvezda je pobedila Gent sa 2:0 i dva kola pre kraja je veoma blizu plasmana u narednu fazu Lige Evrope.

Ima devet bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri manje od Hofenhajma, šest više od Slovana, dok je Gent bez učinka na poslednjem mestu.

Zvezdi sledi duel sa Hofenhajmom u Beogradu.

Borjan je pobedu nad Gentom posvetio onima koji zbog korona virusa i povreda nisu mogli da budu sa ekipom u Belgiji.

"Imamo fenomenalnu svlačionicu. Pobedu bih posvetio onima koji nisu bili ovde sa nama, ali biće već sledeću. Momci su uradili fenomenalan posao, pokazali jačinu, čvrstinu, sve. Svaki duel je bio borba. Ne odustajemo ovde, idemo dalje", kazao je Borjan.

Strelac u Belgiji Nemanja Milunović je rekao da Zvezdin tim "kao jedan".

"Lomilo se i u Hofenhajmu, ali još jednom pokazujemo da ovo ide iz svlačionice, da smo svi kao jedan. Pohvalio bih momke koji su zamenili one koji nisu bili tu. Ovo je kruna tog jedinstva. Idemo ka onome što smo zacrtali", rekao je Milunović.

Crvena zvezda će u sledećem kolu Lige Evrope dočekati Hofenhajm sledećeg četvrtka, a potom joj sledi i duel u gostima sa Slovanom.

-
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deki neće da stane: ''To što mi imamo, retko ko ima!''

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da su njegovi fudbaleri večeras protiv Genta ostvarili veliku pobedu..."Možda nije bilo lepo, ali idemo na rezultat. Ovde ne stajemo, idemo dalje. Matematički još nismo obezbedili proleće u Evropi, ali je ovo velika pobeda jakog tima koji ne odustaje...

Nastavak na Sportske.net...

''Pitao sam ga da li mi veruje, odgovorio mi je: 'Verujem, Mister''' A onda...

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 01:12

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da njegova ekipa ne treba da spušta gard jer još ništa nije gotovo, ali i da će ići na prvo mesto u grupi dok god za to postoji mogućnost..."Dočekujemo Hofenhajm kod kuće i sve je moguće. Dok god postoji mogućnost da se to učini,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.