DUPLI MUTANT KORONE U INDIJI POLAKO POPUŠTA: Smanjuje se broj novoobolelih i preminulih u Indiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 09:49

DUPLI MUTANT KORONE U INDIJI POLAKO POPUŠTA: Smanjuje se broj novoobolelih i preminulih u Indiji

Od početka pandemije, ukupan broj smrtnih slučajeva je 266.207.

U Indiji je u protekla 24 sata potvrđeno 326.098 novih slučajeva infekcije korona virusom, a od početka pandemije ukupan broj registrovanih slučajeva kovid-19 je 24,37 miliona.

Broj smrtnih slučajeva od posledica korona virusa takođe je u blagom padu, pošto je preminulo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još 3.890 ljudi, prenosi Rojters podatke indijskog Ministarstva zdravlja.

Indija je prethodno tri dana uzastopno imala više od 4.000 preminulih od posledica korona vurusa, nakon što se zemljom proširio dupli mutirani soj virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U srpskim sredinama sedam novoobolelih od korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2021

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u protekla 24 sata registrovano je sedam novih slučajeva zaraze korona virusom, a nije bilo smrtnih slučajeva izazvanih tom infekcijom, saopšteno je iz Kriznog štaba u Kosovskoj Mitrovici...U Zavodu za javno zdravlje u severnom delu Severne Mitrovice prethodnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ALARMANTNO STANJE U SZO ZBOG STANJA U INDIJI: Dupli mutant smrtonosniji - kobna godina za ceo svet

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021

Tokom prethodne nedelje, južnoazijska država je registrovala još 1,7 miliona slučajeva i više od 20.000 smrtnih slučajeva...Direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Gebrejesus izjavio je da stanje u Indiji veoma zabrinjava, jer je druga godina pandemije korona virusa smrtonosnija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.