DR KON O REDOVIMA U TRŽNIM CENTRIMA: Onaj ko organizuje to je direktno odgovoran (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 17:06

DR KON O REDOVIMA U TRŽNIM CENTRIMA: Onaj ko organizuje to je direktno odgovoran (FOTO)

Podsetimo, u poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 22.404 osoba, njih 7.780 bilo je pozitivno, dok je nažalost 57 osoba preminula.

Predrag Kon prokomentarisao je na KZŠ redove ispred prodavnica zbog sniženja podovom Crnog petka.

Black friday, Usce soping centar, danas

Posted by Beograd bez maske on Петак, 27. новембар 2020.

- Nemam nikakve dobre reči po tom pitanju. Teško da smo mogli da donesemo neku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meru samo za Crni petak. Mere koje smo doneli su apsolutno precizne. Onaj ko organizuje Crni petak je direktno odgovoran za ono što se dešava.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije se nalazi 245 pacijenata.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAGLO POGORŠANA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA: Još jedna srpska opština proglasila vanrednu situaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 22.404 osoba, njih 7.780 bilo je pozitivno, dok je nažalost 57 osoba preminula...Vladimir Brakus, predsednik opštine Nova Crnja, saopštio je odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji ove Srednjobanatske opštine, zbog pogoršane...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.