Izvor: Blic, 09.Apr.2021, 18:54

DOKAZANO: Vakcinisani imaju 4,5 PUTA MANJE ŠANSE da zaraze druge, ali na jednu stvar moraju da obrate pažnju

Već je poznato da vakcine protiv korona virusa uspešno ublažavaju simptome ukoliko se zarazimo, međutim, istraživanje nemačkog instituta Rober Koh pokazalo je još jednu dobrobit cepiva, a to je da potpuno imunizovana osoba teže može da prenese virus drugome, u odnosu na onog koji ima negativan rezultat kovid testa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTRAŽIVANJE DOKAZALO - VAKCINISANA OSOBA TEŽE PRENOSI VIRUS! Ipak i dalje postoji jedan ozbiljan rizik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021

Prema podacima iz Izraela vakcina Fajzer mogla bi da blokira prenos virusa..Već je poznato da vakcine protiv korona virusa uspešno ublažavaju simptome ukoliko se zarazimo, međutim, istraživanje nemačkog instituta Rober Koh pokazalo je još jednu dobrobit cepiva, a to je da potpuno imunizovana osoba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.