Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2021, 16:39

Cvijanović: Proces imunizacije u RS odvija se bolje nego u FBiH

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je u intervjuu Srni da su svi suočeni s problemima u nabavci vakcina protiv virusa korona, pa i oni koji pripadaju sistemu Evropske unije, ali ipak se može reći da se proces imunizacije u svim opštinama u Srpskoj odvija solidno, a uz najavljene količine koje će stići tokom ove sedmice i aprila, to će ići i brže i s većim obuhvatom stanovnika.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Cvijanović: Značajno što se proces imunizacije u RS uspješno sprovodi

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2021, 15:03

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas punkt za vakcinaciju na Banjalučkom velesajmu, gdje je za vakcinisanje prijavljeno više od 15.700 osoba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.