Cvijanović: Biće organizovan fond za pomoć privredi

Izvor: Capital.ba, 19.Mar.2020, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Biće organizovan fond za pomoć privredi

BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da će globalno privreda pretrpiti velike štete usljed virusa korona i najavila da će Srpska preduzeti set mjera, među kojima je formiranje fonda za pomoć privredi u Srpskoj. “To će podrazumijevati mobilizaciju određenih sredstava koja su prikupljena iz domaćih izvora i međunarodnih finansijskih organizacija”, rekla je Cvijanovićeva na konferenciji za novinare u Banjaluci nakon sastanka sa predsjednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Vlade Srpske Radovanom Viškovićem, srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i predsjedavajućim Savjeta ministara Zoranom Tegeltijom. Cvijanovićeva je poručila građanima i privrednim subjektima da će institucije biti uz njih, te da znaju da već mnogi trpe štetu. “Biće moratorijum na plaćanje kredita, kako za građane, tako i za privredne subjekte”, navela je Cvijanovićeva. Ona je istakla da su u novonastaloj situaciji nadležne institucije pravovremeno reagovale, posebno zdravstvene institucije. Srna Чланак Cvijanović: Biće organizovan fond za pomoć privredi се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Milorad Dodik

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upitno da li će biti nastave u RS do kraja polugodišta

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2020

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da su zdravstvene institucije odgovorile kako treba povodom pojave virusa korona, te da vjerovatno neće biti moguće organizovati ni školu do kraja polugodišta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.