Crna Gora: 64 novozaraženih, među kojima 15 turista

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jul.2021, 16:21

Crna Gora: 64 novozaraženih, među kojima 15 turista

U Crnoj Gori u posljednja 24 sata nije bilo preminulih od posljedica korona virusa, dok je registrovano 64 novih slučajeva infekcije, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ). Među novoinficiranima je i 15 turista koji borave u Crnoj Gori. Trenutno je 528. aktivnih slučajeva infekcije, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore. Najviše inficiranih je u Budvi 150. Zbog rasta broja novih infekcija , od 23. jula je na snazi zabrana rada diskoteka i noćnih klubova, a zabranjeno je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Crnoj Gori 49 novozaraženih, 15 turista turista pozitivno

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2021

PODGORICA - U Crnoj Gori u protekla 24 časa potvrđeno je 49 novih slučajeva virusa korona među građanima Crne Gore i 15 među turistima koji borave na teritoriji ove zemlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.