Čomić se vakcinisala: Čuvajte sebe, štitite druge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 10:49

Čomić se vakcinisala: Čuvajte sebe, štitite druge

Ministarka za ljudska imanjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić vakcinisala se danas protiv korona virusa.

Ministarka je primila vakcinu “AstraZeneka”, na punktu za vakcinaciju u Belekspocentru.

“Vakcinišite se, čuvajte sebe, štitite druge”, poručila je Čomić u izjavi novinarima nakon što je primila prvu dozu vakcine.

Ona je istakla da je Srbija zemlja koja je uspela u organizaciji imunizacije, nabavila vakicne za stanovništvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
“Birajte vakcine, strpljivo sačekajte na red, spasite sebe, svoje porodice. Proći će ovo zlo, u njemu smo svi zajedno, solidarno i jednom vakcinisani vratićemo se normanlnom životu”, rekla je Čomić.

Vakcinu, kaže, nije birala.

“Svejedno je koja je vakcina, jer svaka štiti i svaka treda da se prihvati, jer je to dostignuće 21. Veka. Nemojmo da gubimo živote jer imamo zablude o vakcini. Vakcina je dobra za ljude”, naglasila je Čomić.

Na pitanje da li sistem vakcinacije pokazuje da Srbija kada nešto hoće, može to i da uradi, Čomić je odgovorila da je to očigledno tako i da bi to trebalo i konstatovati.

“Da se ne poriče svojevrstan uspeh koji je Srbija postigla štiteći zdravlje stanovništva. Volela bih da cela planeta ovako organizuje i da imunizacija traje što kraće u da se sve završi I da se vratimo normalnom životu”, rekla je Čomić.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čomić: Vakcinišite se

Izvor: Danas, 25.Feb.2021

Ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić primila je danas vakcinu protiv korona virusa, proizvođača AstraZeneka, u Belekspo centru, i pozvala je građane da se vakcinišu.

Nastavak na Danas...

Vakcinisano oko 5.000 Prokupčana, polovina primila i drugu dozu vakcine protiv korone

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2021

Od početka imunizacije protiv virusa korona oko 5.000 Prokupčana je primilo prvu vakcinu, a polovina vakcinisanih je primila i drugu dozu. U prokupačkom Domu zdravlja vakcinacija se vrši svakog dana do 20 sati, a po potrebi otvaraju se punktovi za vakcinaciju i tokom vikenda...V.d. direktora Doma...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.