Čomić: Vakcinišite se 1Foto: Boš

Ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić primila je danas vakcinu protiv korona virusa, proizvođača AstraZeneka, u Belekspo centru, i pozvala je građane da se vakcinišu.

„Vakcinišite se. Čuvajte sebe, štitite druge. Srbija je zemlja koja je uspela u organizaciji imunizacije, nabavila vakcine, birajte vakcine“, apelovala je Čomić.

Strpljivo čekajte na red, spasite sebe, svoje porodice. Proći će ovo zlo, u njemu smo svi zajedno, solidarno i jednom vakcinisani vratićemo se normalnom životu, rekla je Čomić novinarima.

Ona je naglasila kako je „očigledno da ovako organizovan sistem vakcinacije pokazuje da Srbija može da uradi nešto kako treba, ako to želi“.

Čomić je rekla da ne treba poricati uspeh koji je Srbija postigla, štiteći zdravlje svog stanovništva, ocenivši i kako bi bilo dobro da taj proces bude što pre obavljen.

Nisam birala vakcinu, samo su rekli da dođem da se vakcinišem. Svejedno koja je vakcina, svaka vakcina štiti i svaku vakcinu prihvatite, zato što je to dostignuće 21. veka, istakla je ona.

Nemoj da gubimo živote zato što imamo zablude koja vakcina šta radi. Vakcina je dobra za ljude, konstatovala je ministarka Čomić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari