Četiri pacijenta u Novom Sadu u teškom stanju, stiglo 20 novih respiratora

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri pacijenta u Novom Sadu u teškom stanju, stiglo 20 novih respiratora

NA Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine (KCV) trenutno se leči 26 pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa COVID – 19. Prethodnog dana u Vojvodini je testirano ukupno 57 osoba na prisustvo korona virusa, od kojih je 44 testiranih bilo negativno, dok je bolest potvrđena kod njih 13, navodi se u saopštenju Kliničkog centra Vojvodine.Pročitajte još: Prva žrtva korone >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz Pčinjskog okruga: Preminuo muškarac (63) iz Vranjske BanjeNa Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine (KCV) trenutno se leči 26 pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa COVID – 19.Od toga, njih četvoro se nalazi u izuzetno teškom stanju i njihovo lečenje zahteva primenu mehaničke ventilacije, a nad svim pacijentima obolelim od virusa COVID – 19 koji su hospitalizovani na toj klinici i dalje se primenjuje dvadesetčetvoročasovni monitornig multidisciplinarnog tima lekara i ostalih zdravstvenih radnika.U toku prethodne noći, u Klinički centar Vojvodine stiglo je 20 novih respiratora, koje je obezbedila Vlada Republike Srbije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Smederevu preminula žena: Pokosio je infarkt, naknadno utvrđeno da je imala koronu

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020

Potvrđena su još tri slučaja zaraženih u ovom gradu koji nemaju težu kliničku sliku, i koji se nalaze u kućnoj izolaciji U Opštoj bolnici „Sveti Luka“ u Smederevu, od srčanog udara, preminula je žena stara 87 godina, a naknadno su rezultati testiranja potvrdili da je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.