CRNO-BELI POTVRDILI: Korona stigla i u srpski fudbal!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 17:33

CRNO-BELI POTVRDILI: Korona stigla i u srpski fudbal!

Poslali snažnu poruku!

Fudbalski klub Partizan potvrdio je danas da je skaut crno-belih Zvonko Popović testiran na korona virus i da se nalazi u Zemunskoj bolnici.

- Naš dragi kolega, skaut Zvonko Popović, nalazi se u Zemunskoj bolnici gde je testiran na korona virus - naveo je Partizan.

Popović je, kako se dodaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hospitalizovan još pre desetak dana usled visoke temperature i snažnih bolova u plućima.

- Šaljemo punu podršku i želimo brz oporavak - naveo je Partizan.

Naš dragi kolega, skaut Zvonko Popović, nalazi se u Zemunskoj bolnici gde je testiran na korona virus. Popović je hospitalizovan još pre desetak dana usled visoke temperature i snažnih bolova u plućima. Šaljemo punu podršku i želimo brz oporavak! #fkpartizan #ostanimokodkuce pic.twitter.com/mEYOLDvnTO

— FK Partizan (@FKPartizanBG) April 6, 2020
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.