Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2020, 12:47

Brnabićeva i premijer Luksemburga razgovarali o ekonomskim posledicama krize zbog virusa korona

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je jutros sa premijerom Luksemburga Havijerom Betelom, saopšteno je iz kabineta predsednice Vlade.

U telefonskom razgovoru Betela i Brnabić najviše je bilo reči o aktuelnoj situaciji u vezi s pandemijom virusa korona.

"U fokusu razgovora šefova vlada dve zemlje bile su ekonomske posledice krize izazvane virusom korone i načini njihovog prevazilaženja", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, oni su se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << usaglasili oko nastavka razvijanja saradnje dve zemlje, naglašavajući potencijale saradnje u oblasti IT industrije, s obzirom na to da je i pandemija koronavirusa pokazala koliko digitalizacija može biti od koristi za građane.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić sa Betelom o ekonomskim posledicama pandemije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020

Premijerka Ana Brnabić razgovarala je jutros sa premijerom Luksemburga Havijerom Betelom o ekonomskim posledicama krize izazvane virusom korone i načinima za njihovo prevazilaženje...Sagovornici su se usaglasili o nastavku saradnje dve zemlje, naglasivši potencijale saradnje u oblasti IT industrije,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.