Izvor: Radio 021, 16.Jul.2020, 16:07

Brnabić: Rast broja novozaraženih zbog protesta, to nam sada dolazi na naplatu

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas na konferenciji Kriznog štaba da je do rasta broja nozozaraženih virusom korona bez sumnje došlo usled protesta.

"Van svake sumnje je da je došlo do rasta broja nozozaraženih usled protesta i to nam dolazi za naplatu. Za mene je ovo očekivano i lakše je kada se nosite sa tim brojevima", rekla je premijerka.

Ona je napomenula da je epidemiološka situacija u Beogradu kompleksna i dodala da je zabeležen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i rast zaraženih u Novom Sadu i Kraljevu, a da se situacija smiruje u Šapcu i Novom Pazaru.

"Ova dva dana smo izdržali najveći broj zaraženih, pa ako se svi budemo pridržavali, mera nadam se stabilizaciji", rekla je premijerka.

U Srbiji je tokom poslednja 24 sata registrovano još 383 slučaja korona virusa, a preminulo je 13 osoba, što je, kako je rekla premijerka Srbije Ana Brnabić, težak dan u Srbiji.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.