Britanija odlaže popuštanje restriktivnih mera protiv zaraze

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jul.2020, 15:07

Britanija odlaže popuštanje restriktivnih mera protiv zaraze

Britanski premijer Boris Džonson rekao je danas da se odlaže relaksacija mera uvedenih za sprečavanje širenja zaraze korona virusom jer je broj novih slučajeva u zemlji u porastu. On je rekao da se širenje zaraze u lokalnoj zajednici ubrzalo, po prvi put od maja. Bilo je planirano da se od ponedeljka otvore kockarnice, kuglane, klizališta. Odložene su i proslave kao što su svadbe, a sačekaće se i sa puštanjem određenog broja publike na stadione. Džonson je rekao da će ublažavanje...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlaže se popuštanje mera protiv epidemije u Velikoj Britaniji (VIDEO)

Izvor: Danas, 31.Jul.2020

Britanski premijer Boris Džonson rekao je danas da se odlaže relaksacija mera uvedenih za sprečavanje širenja zaraze korona virusom jer je broj novih slučajeva u zemlji u porastu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.