Boris Džonson prebačen na INTENZIVNU NEGU

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 22:52

Boris Džonson prebačen na INTENZIVNU NEGU

Pogoršalo se zdravstveno stanje britanskog premijera BRITANSKI premijer Boris Džonson prebačen je na intenzivnu negu posle hospitalizacije zbog zaraze virusom korona, prenose britanski mediji.On je u nedelju primljen u jednu londonsku bolnicu jer je osećao simptome Kovida-19 i 10 dana nakon što je otkriveno da je zaražen.Pročitajte još: Putinov >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prvi čovek otkriva: Evo kako će IZGLEDATI SVET posle virusa koronaPortparol britanskog premijera izjavio je u ponedeljak ujutru da je Džonson „pod nadzorom“ nakon testova, ali da još uvek nije stavljen na respirator. Premijer je u nedelju došao u bolnicu „Sent Tomas“ u Londonu.​Međutim, portparol je sada objavio da je Džonson prebačen na intenzivnu negu.- Tokom popodneva stanje premijera se pogoršalo i, po savetu njegovog lekarskog tima, on je prebačen na odeljenje intenzivne nege u bolnici - navodi se u saopštenju.BREAK: @BorisJohnson in intensive care. pic.twitter.com/lH3yuV4KMI— Joe Pike (@joepike) April 6, 2020 - Premijer je zatražio od ministra spoljnih poslova Dominika Raba da ga zameni gde bude potrebno. Premijer ima odličnu negu i zahvaljuje se čitavom osoblju bolnice na njihovom napornom radu i posvećenosti - dodao je portparol.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Boris Džonson dobio terapiju kiseonikom, ali nije na respiratoru

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2020, 07:42

Britanski premijer Boris Džonson, koji je u ponedeljak zbog pogoršanja simptoma Covid-19 premešten na odeljenje intenzivne njege u londonskoj bolnici, dobio je terapiju kiseonikom, ali nije priključen na respirator, objavili su britanski mediji...Džonsonu se tokom večeri stanje pogoršalo i premešten...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.