Borel: Potrebna nezavisna istraga o poreklu korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2020, 23:31

Borel: Potrebna nezavisna istraga o poreklu korona virusa

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel založio se danas za sprovođenje nezavisne istrage o poreklu korona virusa koji se krajem prošle godine pojavio u kineskom Vuhanu.

On je takođe pozvao Kinu da doprinese borbi protiv pandemije korona virusa.

"Nezavisna naučna istraga porekla ove pandemije je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neophodna", naveo je Borel u kolumni za sutrašnje izdanje "Frankfurte algemajne cajtung", prenosi Rojters.

On je rekao da Kina treba da se angažuje u suzbijanju pandemije, pronalaženju vakcine i podsticanju globalne ekonomije, kao i u pružanju pomoći pogođenim zemljama u razvoju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borel: Potrebna nezavisna istraga o poreklu korona virusa

Izvor: Večernje novosti, 15.Maj.2020, 00:12

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel založio se danas za sprovođenje nezavisne istrage o poreklu korona virusa koji se krajem prošle godine pojavio u kineskom Vuhanu Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel založio se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.