Besplatni treninzi niškog kluba tokom pandemije korona virusa

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2020, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni treninzi niškog kluba tokom pandemije korona virusa

Karate fitnes klub Borac počeo je sa emitovanjem treninga uživo na svom YouTube kanalu i svi zainteresovani, kako kažu u ovom klubu iz Niša, mogu potpuno besplatno pratiti koncept treninga i izvoditi vežbe u svojoj sobi.

Kako bi održali kondiciju i u samoizolaciji, a i brže utrošili vreme u domovima, iz Karate fitnes kluba iz Niša su rešili da treninge pokažu na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << YouTube kanalu.

Na programu će biti tri različita koncepta treninga: za sportiste (visok intenzitet), za starije osobe ili mlađe sa slabijom fizičkom kondicijom i dečiji trening (za decu školskog uzrasta) - kažu u niškom klubu.

foto: Borac

Programi će se realizovati različitim danima, dodaju iz Borca.

Cilj je da svi u novonastaloj situaciji lakše prebrodimo samoizolaciju i zatvoren prostor, bolje iskoristimo slobodno vreme, oslobodimo se stresa i budemo pokretljiviji i jači u borbi protiv virusa - kažu u klubu.

Prema planu, nedeljom od 18:30 biće trening visokog intenziteta, utorkom od 18:30 za decu, a četvrtkom od 17:30 za one sa slabijom kondicijom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.