Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2023, 14:15

Berluskoni kritično: Bivši premijer Italije na intenzivnoj nezi

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (86) nalazi se na intenzivnoj nezi u bolnici u Milanu, izjavio je za Rojters neimenovani politički izvor.
Berluskoni je četiri puta bio premijer Italije, poslednjih godina je u više navrata bio lošeg zdravlja i samo što je izašao iz bolnice prošle nedelje, navela je agencija, prenosi Nova.rs.
Berluskoni je imao tešku operaciju srca 2016, a takođe i rak prostate.
On je više puta priman u bolnicu u poslednjih nekoliko godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nakon što je oboleo od korona virusa 2020. godine.
Italijanska agencija AĐI (AGI) navodi da se Berluskoni nalazi na odeljenju intenzivne nege srca.
Izvor: Nova.rs
„Uzimali smo razne supstance“: Italijani spekulišu o uzroku podmukle bolesti Mihajlovića i Vijalija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Berluskoni ima leukemiju; U stabilnom je stanju FOTO

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 08:37

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni od juče je na intenzivnoj nezi u bolnici u Milanu...Bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju (86) dijagnostikovana je leukemija, rekao je danas Rojtersu dobro obavešteni izvor. "Pati od ozbiljne bolesti krvi. To je izazvalo i prethodnu kospitalizaciju",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.