Albanski premijer tvrdi, rešenje za Korona virus u - fudbalu!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski premijer tvrdi, rešenje za Korona virus u - fudbalu!

Zanimljiv pogled Edija Rame na čitavu situaciju.

Svet se uveliko bori sa pandemijom Korona virusa, od ove bolesti obolelo je 786.000 ljudi dok je 37.000 preminulo od posledice Korona virusa.

Svaka se država bori na svoj način, pa tako i Albanija čiji je premijer Edi Rama imao zanimljiv pogled na čitavu stvar.

On je istakao da se rešenje nalazi u - fudbalu.

"Nikada nisam video da je neko dobio rat na defanzivu, morate da napadate, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovo je veoma jak protivnik. Moramo biti kao Milan Ariga Sakija - svi se branimo i svi napadamo. Ako ne igramo kao tim, izgubićemo", slikovito je objasnio Edi Rama.

Milan predvođen Arigom Sakijem napravio je pravu fudbalsku revoluciju krajem 80-ih i početkom 90-ih godina prošlog veka, a sa "rosonerima" je u prvom mandatu (1987-1991) osvojio devet trofeja od kojih su po dve titule prvaka Evrope i sveta.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.