AKTUELNO: U poslednja 24 sata od korona virusa preminulo 59 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2022, 08:45

AKTUELNO: U poslednja 24 sata od korona virusa preminulo 59 osoba

U Srbiji su u poslednja 24 sata potvrđena 7.134 nova slučaja korona virusa na osnovu 19.057 testiranih uzoraka.U proteklom danu od posledica infekcije preminulo je 59 pacijenata, objavljeno je na zvaničnom sajtu Covid-19.rs. Trenutno je hospitalizovano 4.389 osoba, od kojih su 173 na respiratoru. Od početka pandemije u Srbiji su registrovana 1.855.174 slučaja korona virusa, a preminule su 14.553 osobe. Procenat smrtnosti je 0,78 odsto.Do sada je testirano 8.546.068 uzoraka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Sudeći po kovid brojkama, Srbija polako izlazi iz maksimuma ovog talasa epidemije koronavirusa.

Međutim, epidemijska situacija i dalje je ozbiljna. Redovi ispred kovid ambulanti su nešto manji, ali se povećava broj pacijenata na respiratoru.

13.10 - U Čačku preminule dve osobe, nema pacijenata na respiratoru

Na svim odeljenjima čačanske Opšte bolnice koja se nalaze u kovid režimu, hospitalizovana su 64 pacijenta, a u poslednja 24 sata preminula su dva pacijenta.

11.05 - Kosovo i Metohija: U srpskim sredinama 54 novozaražena

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji od predhodnog preseka zabeležena su 54 nova slučajeva korona virusa, saopšteno je iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.