Izvor: Blic, 08.Nov.2020, 13:52

A, ZA NJIH MERE NE VAŽE? Pred restoranima brze hrane redovi su dugački, pitali smo dr Kona DA LI SMEJU DA RADE POSLE 23.00

Prošlo je skoro mesec dana od kada je stupila na snagu epidemiološka mera po kojoj je radno vreme svih prodavnica, restorana, kafića, kladionica, klubova ograničeno samo do 23 časa. Ipak, deo njih, i pored strahovitog rasta broja novoobolelih od korona virusa u našoj zemlji, ovu meru i dalje ne poštuje.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE KORONA MERE NA JEDNOM MESTU Šta morate, a šta su samo preporuke, kad kreće KAŽNJAVANJE, gde je sve vanredna situacija, a gde kafići rade SAMO DO 21 SAT

Izvor: Blic, 08.Nov.2020

Od početka epidemije korona virusa u našoj zemlji epidemiološke mere koje se nisu ukidale odnose se na nošenje zaštitne maske, kao i održavanje socijalne distance. Ipak, kako se epidemiološka situacija menja, tako se menjaju i mere koje za cilj imaju da spreče dalje širenje virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.