93-godišnja baka postala zvezda zbog natpisa koji je držala na prozoru

Izvor: 011vodič.com, 13.Apr.2020, 13:11

93-godišnja baka postala zvezda zbog natpisa koji je držala na prozoru

93-godišnja baka postala je hit na internetu zbog natpisa koji je držala na prozoru svog doma u Pensilvaniji.
TOO FUNNY: 93-year old Olive Veronesi from Seminole, PA is doing her part to stay home and stay safe, and she’s sending this message to her neighbors and to her daughter. More: kdka.com/coronavirus.
Posted by KDKA-TV | CBS Pittsburgh on Thursday, April 9, 2020

Olivija Veronesi iz grada Seminol >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << snimljena je na prozoru s natpisom “treba mi još piva”, porukom koju je pokazivala susedima i ćerki, a njena fotografija postala je viralna na društvenim mrežama.
Fotografija koju je uradio njen rođak dobila je više od 10 hiljada lajkova, a Veronesi kaže i kako je rezultirala velikodušnim ponudama ljudi da joj donesu još piva.
“Lepo je, nešto za mladu damu”, komentarisala je baka.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ronaldov današnji trening postao hit na društvenim mrežama! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2020

Imao je i dvoje pomoćnika...U kućnim uslovima, u društvu svoje dece, Kristijano Ronaldo je i danas trenirao, ali klinci su mu ''ukrali šou''...Pogledajte u prilogu i odmah će vam biti jasno zašto je ovaj snimak izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama...-..-..Cristiano's kids helping him...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.