9 Nišlija novozaraženo kovidom, pozitivan i jedan stanovnik Crne Trave

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2021, 10:09

9 Nišlija novozaraženo kovidom, pozitivan i jedan stanovnik Crne Trave

178 Nišlija testiralo se juče, prema poslednjim podacima niškog Doma zdravlja, na virus korona, a rezultati pokazuju da je njih 9 zaraženo. U Jablaničkom okrugu registrovan je 1 novozaraženi, dok u Pčinjskom nema novih slučajeva.

Juče su se u kovid ambulantama Doma zdravlja Niš javila 193 pacijenta - 65 se prvi put javilo sa simptomima na kovid, dok je 128 obavilo kontrolni pregled.

159 osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << testirano je u Jablaničkom okrugu, a kako kažu u Zavodu za javno zdravlje u Leskovcu, novozaražena je jedna osoba iz Crne Trave.

Na kovid su u Pčinjskom okrugu, prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, testirana 224 uzorka, a nijedan nije pokazao pozitivan rezultat.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.