U Severnoj Mitrovici bačena bomba, nema povređenih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Feb.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Severnoj Mitrovici bačena bomba, nema povređenih

U Severnoj Mitrovici u ponedjeljak posle tri časa ujutro dogodila se eksplozija koja je načinila materijalnu štetu na fitnes centar i automobil u ulici Vojvode Putnika, u blizini multietničkog naselja "Tri solitera". Suvlasnik ovog fitnes centra je pripadnik policije Kosova, bošnjačke nacionalnosti S.Č., zaposlen na graničnom prelazu Brnjak na severu Kosova. Zamenik direktora policije za sever Besim Hoti navodi da je na teren izašla i jedinica za...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Bombom na fitnes centar policajca u Sjevernoj Mitrovici

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2019

KOSOVSKA MITROVICA - U Sjevernoj Mitrovici u ponedjeljak poslije tri sata ujutro dogodila se eksplozija koja je načinila materijalnu štetu na fitnes centar i automobil u ulici Vojvode Putnika, u blizini multietničkog naselja "Tri solitera".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.