Izvor: Danas, 11.Dec.2022, 00:06

ROSU jedinica „lovi“ Srbe oko Gazivoda i puca rafalima iz oklopnih vozila; KP: Pucamo u samoodbrani

Kosovska policija večeras je izdala saopštenje u kome tvrdi da su "lica iz određenih kriminalnih grupa koja su blokirala više puteva na severu zemlje, sa različitih lokacija, u tri slučaja pucala na policijske jedinice koje su bile na službenoj dužnosti u blizini brane jezera Gazivode, na putu ka Graničnom Prelazu Brnjak".
Pogledaj vesti o: Brnjak,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tahiri: Sever je ugrožen pogrešnim koracima Kurtijeve vlade

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Dec.2022

. . Kosovska policija: Oružani napadi na naše pripadnike oko jezera Gazivode, pucamo u samoodbrani Kosovska policija večeras je izdala saopštenje u kome tvrdi da su „lica iz određenih kriminalnih grupa koja su blokirala više puteva na severu zemlje, sa različitih lokacija, u tri slučaja...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.