Prištinski specijalci pretukli trojicu Srba na Brnjaku

Izvor: Vostok.rs, 23.Sep.2021, 15:41

Prištinski specijalci pretukli trojicu Srba na Brnjaku

U blizini administrativnog prelaza Brnjak, nešto posle 11 časova dogodio se ozbiljan incident kada su pripadnici specijalnih snaga policije pretukli trojicu Srba, prenosi Kosovo onlajn.  Kako Kosovo onlajn nezvanično saznaje, pripadnici Rosu jedinica koje se nalaze na prelazu Brnjak u opštini Zubin Potok napala su trojicu lokalnih Srba Dragišu Vlaškovića, Zorana Tomovića i Jovana Takova.  foto:  Kosovo onlajn Po izjavama očevidaca napad na Srbe nije bio ničim izazvan, a pripadnici Rosu jedinica su naneli teže povrede Dragiši Vlaškoviću, koji je trenutno u Domu zdravlja Zubin Potok gde mu se ukazuje lekarska pomoć. Na pravcu kod Brnjaka je pre dva dana policija bacala suzavac na građane, a i juče bilo napeto, kada su specijalne jedinice kosovske policije puškama pokušale da izvade iz kola jednog od Srba, ali je patrola Kfora sprečila veći incident.    Okupljeni Srbi protestuju zbog odluke o reciprocitetu i poništavanju srpskih registarskih oznaka.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Dvojica Srba povređenih kod Brnjaka imaju teške telesne povrede

Izvor: Danas, 23.Sep.2021

Dvojica od trojice Srba, koje su kod Brnjaka pretukli pripadnici specijalne kosovske policije, trenutno su na odeljenju hirurgije i imaju teške telesne povrede koje su im nanete na telu i licu i najverovatnije su nastale udarcima od kundaka oružja i nogu, rekao je za Kosovo onlajn direktor KBC u Severnoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.