Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Dec.2012, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od jutros primjena IBM na prijelazima Brnjak i Bela zemlja

Primjena  sporazuma o integrisanom upravljanju prijelazima IBM Brnjak i Bela zemlja, na administrativnoj liniji Srbije sa Kosovom počinje danas u 8 sati.  Tokom jučerašnjeg dana na prelazu Bela zemlja su nastavljeni završni radovi na pripremi kontejnera i druge opreme za početak primjene sporazuma. Na prelazu Bela zemlja, kao i na prelazima Merdare i Jarinje nema državnih obilježja. Sporazum je prvo počeo da se primjenjuje na prelazima Jarinje i Merdare.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Brnjak: Počela primena o integrisanom upravljanju prelazima

Izvor: Večernje novosti, 31.Dec.2012

BRNjAK - Na administrativnim prelazima Brnjak i Bela zemlja jutros je u osam časova počela primena sporazuma o integrisanom upravljanju prelazima.U nedelju su na prelazu Bela zemlja nastavljeni završni radovi na pripremi kontejnera i druge opreme za početak primene sporazuma, prenela je Radio Slobodna...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.