Novine: ROSU pretukla trojicu Srba na Brnjaku; Vojska Srbije podigla borbenu gotovost

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 22:36

Novine: "ROSU pretukla trojicu Srba na Brnjaku"; "Vojska Srbije podigla borbenu gotovost"

Dnevne novine u Srbiji za petak, 24. septembar 2021. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

"Novosti" pišu o dešavanjima na tzv. Kosovu: "Aršini Brisela i Vašingtona"; "Kurti uperio snajpere, a opomena i za Beograd". "Novosti" pišu i da je usvojen Zakon o Hilandaru: "Prestonica obnavlja riznicu srpske larve".

Sutrašnja "Politika" takođe najviše piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o dešavanjima na KiM: "ROSU pretukla trojicu Srba na Brnjaku"; "Vojska Srbije podigla borbenu gotovost".

"Blic" piše o vršnjačkom nasilju među tinejdžerima: "Devojčice sve agresivnije - tuče, napadi, vređanja", ali donosi i ispovest iz kovid ambulante: "Umirali su mi u porodici, ali neću da se vakcinišem".

"Kurir" u izdanju za sutra piše: Objavljen dokument rođaka Nikole Tesle: "Ustaško ludilo"

"Alo": "Do zuba naoružani specijalci udarili na narod"; "Tukli Srbe na Brnjaku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.