Milan Radoičić pobegao tzv. Kosovskoj policiji na prelazu Brnjak

Izvor: KMnovine.com, 04.Feb.2022, 19:08

Milan Radoičić pobegao tzv. ''Kosovskoj policiji'' na prelazu Brnjak

Milan Radoičić pobegao tzv. ''Kosovskoj policiji'' na prelazu Brnjak Šiptarski portal "Kallxo" prenosi da je Milan Radoičić pobegao takozvanoj "Kosovskoj policiji", nakon što je pri ulasku na Kosovo i Metohiju, na administrativnom prelazu Brnjak, ustanovljeno da se nalazi na poternici.




Radoičića je po standardnoj proceduri dočekao policijski službenik, a nakon što je otpočela provera dokumenata, ustanovljeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << da se radi o traženoj osobi, navodi Kallxo.

Nakon toga on se svojim automobilom odvezao i pobegao u pravcu centralne Srbije.

Još nisu poznate okolnosti pod kojima su policijski službenici dozvolili da dođe do ovakvog razvoja događaja.

Za Radoičićem je raspisana poternica zbog ubistva Olivera Ivanovića. Isti je posle izvesnog vremena izbrisan sa liste za pretres odlukom tužioca koji je vodio istragu. Nakon nekog vremena Specijalno tužilaštvo ga je ponovo stavilo na listu traženih lica.

Ovo je drugi put da je Radoičić uspeo da pobegne od kosovske policije, a pre dve godine napustio je stan nekoliko minuta pre nego što su Specijalne jedinice pokušale da ga uhapse.
Pre nešto više od mesec dana pripadnici izdajničke "Srpske liste"koja radi u korist šiptarskih a na štetu srpskih nacionalnih interesa, u Skkupštini Srbije najviše su govorili o potpredsedniku te stranke koji se nalazi na crnoj listi Vašingtona Milanu Radoičiću i njegovoj odbrani pred šiptarskim "sudovima".

   
Igor Simić, Milan Radoičić i Goran Rakić, članovi izdajničke "Srpske liste" koju je sa tim ciljem 2013. godine osnovao aktuelni predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.
   

Iz izdajničke "Srpske liste" veruju da je cilj da se on ukloni iz političkog života Srba sa Kosova i Metohije.

„…i da se trajno protera sa Kosova i Metohije. Mislim da im je krajnji cilj napad na našu državu i našeg predsednika Aleksandra Vučića“, rekao je Vučina Janković, načelnik Kosovskomitrovačkog okruga inače prvi sa nelbanskim imenom i prezimenom (Crnogorac) koji je u ime Srba oformirao šiptarsku vlast u Zvečanu koja je danas dominantna a što mediji prećutkuju.



Milan Radoičić ni na koji način ne učestvuje u političkom životu Srba na KiM. Naime, tako nešto i ne postoji jer je osnivanjem izdajničke "Srpske liste" Aleksandar Vučić ukinuo sve političke faktore Srba na KiM i nametnuo jedan jedini, svoj, koji jedino što čini jeste da šiptarskim separatistima daje legitimitet i pruža podršku u otimanju Kosova i Metohije.

Ponižavajuće je ali i krajnje uvredljivo da oni koji u potpunosti zanemaruju srpski narod na Kosovu i Metohiji, a dolaze iz izdajničke "Srpske liste" koja taj narod žestoko teroriše, bivaju proglašeni "najvrednijim Srbima" a čak više nije ni tajna da Milan Radoičić zapravo vodi kriminalnu organizaciju koja pod kontrolom i u korist predsednika Vučića obavlja poslove koji pomažu njihovo lično bogaćenje. Danije Vujičić se na to uopšte i ne obazire već kaže:„Da se oni koji dole najviše vrede i koji mogu najviše glasova da skupe…i ono što Milan Radoičić može na jednoj kafi da skupi u Kosovskoj Mitrovici, Đilas sa pola Srbije ne može, na najvećem mogućem mitingu“, kazala je nesrećna Vujičić, poslanica Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije.
Ko bi drugi štitio izdajnike ako ne oni koji su im potčinjeni i zahvaljujući jedino i svom pokvarenjaštvu, tome uvećavaju lično bogatstvo. Zato ne treba da čudi njena izjava. Slično je govorio još jedan od izdajnika sa Kosova i Metohije.

„Oni u Milanu Radoičiću vide srpsko jedinstvo. I kao što smo imali prilike da vidimo u pretposlednjem napadu sprecijalaca na sever Kosova i Metohije, što je predsednik Vučić i rekao, iza svakog drveta su videli Milana Radoičića“, ističe Ljubomir Marić, poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije.
Najtužnije od svega je što je Ljubomir Marić dete iz kolone Srba izbeglih pred Hrvatskom zločinačkom akcijom "Oluja", dočekan je, obezbeđeni su mu hrana, stan, odeća pa je ćak i fakultet završio bez ličnog ulaganja, na teret države, da bi na kraju zauzeo poziciju izdajnike te iste države i istog naroda koji su mu pomogli kad je bilo najteže.

Jasno je i tužno to što se najviši državni organi Srbije ovako ponašaju a time otvoreno pokazuju da ih srpski narod ni njegova sudbina na Kosovu i Metohiji ni malo ne zanima čime otvaraju put novom progonu i talasu zločina nad Srbima, bez ikakve zaštite kako nije bilo jo od turskog perioda.



* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2022 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Brnjak,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.