Istina o dogovoru o prelazima

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Istina o dogovoru o prelazima"

Predsednici Skupština opština sa severa Kosova pozvali su ministra Gorana Bogdanovića da dođe i obavesti ih o dogovorima vezanim za prelaze Brnjak i Jarinje.

Bogdanoviću su pismo sa pozivom uputili čelnici SO Zvečan, Zubin Potok, Kosovska Mitrovica i Leposavić, tražeći hitan sastanak na kome će biti i predsednici tih opština i odborničkih grupa, navodi se u saopstenju koje je potpisao predsednik SO >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Zvečan Dobrosav Dobrić.

Kako je navedeno čelnici opština očekuju da na tom sastanku, koji bi bio priprema za održavanje zajedničke sednice SO, budu upoznati sa postignutim rešenjima za administrativne prelaze Brnjak i Jarinje s obzirom da do sada nisu dobili zvaničan tekst Sporazuma a ni informaciju sa objašnjenjima.

Srbi su danas opet blokirali prelaz na Jarinju.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.