Izvor: S media, 30.Dec.2012, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokiran put u Zubinom Potoku

Grupa privrednika i građana iz Zubinog Potoka jutros je blokirala magistralni put Priština – Ribariće u Zubinom Potoku u nameri da spreče dolazak kosovskih carinika i pogranične policije na administrativni prelaz Brnjak.

Vozila saobraćaju zaobilaznim putem, a privrednici koji su kamionima preprečili put ističu da su protiv uspostavljanja integrisanog upravljanja prelazom Brnjak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se nalazi na ovom putnom pravcu.

Ovaj prelaz, prema ranijim najavama, po integrisanom sistemu upravljanja trebalo bi da zaživi do kraja decembra, što je bio razlog da privrednici iz Zubinog Potoka i građani jutros iskažu neslaganje sa takvom najavom.

Dozvoljen je prolazak vojnicima Kfora ovim putnim pravcem, javlja Tanjugov izveštač sa lica mesta.

(Tanjug)

Foto: Ilustracija, Beta/Sasa Djordjevic/AV
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Blokiran put u Zubinom Potoku

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2012

Privrednici i preduzetnici iz Ibarskog Kolašina blokirali su jutros magistarlni put Zubin Potok - Ribarić koji iz južnog dela Kosovske Mitrovice vodi ka prelazu Brnjak. Oni su tokom dana propustili pet vozila Euleksa pošto su se uverili, u razgovoru sa predstavnicima te misije, da oni obavljaju redovne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.