MAJKA UBIJENOG FEDORA: Tužiću Srbiju, moj sin je ubijen kao Taton

Izvor: Kurir, 23.Feb.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA UBIJENOG FEDORA: Tužiću Srbiju, moj sin je ubijen kao Taton

BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu danas je zbog promene sudije krenulo ispočetka suđenje četvorici optuženih da su na smrt prebili Fedora Frimermana (30) 25. jula 2013. godine ispred jednog splava u Beogradu.

Majka stradalog mladića, Ljubica Frimerman Čolović, tokom potresnog obraćanja sudu pridružila se kao oštećena krivičnom gonjenju optuženih i najavila tužbu protiv države zbog nesprečavanja nasilja.

Ona je tvrdila da je njen sin ubijen na isti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << način kao i francuski navijač Bris Taton 2009. godine u Beogradu i najavila da će i ona, poput Tatonovih roditelja, podneti tužbu protiv države Srbije.

Pred sudom je danas ispitan i sudski veštak Branimir Aleksandrić, koji je objasnio da je Fedor Frimerman izgubio svest posle prvog udarca u predelu glave.

Za brutalno prebijanje Frimermana, odnosno teško ubistvo, sudi se radnicima obezbeđenja splava Negomiru Uroševiću (27), Denisu Pavlovu (41) i Dušanu Davidoviću (29), dok se Dušanu Mihajloviću (40), sudi za nasilničko ponašanje.

Frimemran je nastradao dok je pokušavao da spreči sukob prijatelja i radnika obezbeđenja koji je izbio na splavu. Njegov prijatelj Milan Modrinić je tada zadobio povrede.

Autor: Agencija TANJUG,Foto: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Majka Frimermana: Tužiću državu kao Tatonovi

Izvor: B92, 23.Feb.2016

Pred Višim sudom u Beogradu je zbog promene sudije krenulo ispočetka suđenje četvorici optuženih da su na smrt prebili Fedora Frimermana...Oni su optuženi da su ga 25. jula 2013. godine ispred splava Sound u Beogradu na smrt pretukli...Majka stradalog mladića, Ljubica Frimerman Čolović, tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.