Zaev započeo ‘Operaciju metla’ smenama u svojoj stranci

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Maj.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev započeo ‘Operaciju metla’ smenama u svojoj stranci

Premijer Severne Makedonije i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je danas da je doneo odluku da razreši sve predsednike opštinskih organizacija njegove stranke."Sinoć sam doneo odluku. Odluka je da se razrešavaju predsednici svih 78 opštinskih ogranaka SDSM. Rešenja o razrešenju ću potpisati u toku dana", rekao je Zaev, najavljujući da će odmah organi stranke početi postupak za izbor novih lokalnih rukovodstava. Premijer Severne Makedonije je istakao da će najavljene promene u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaev „Operaciju metla“ započeo smenama u svojoj stranci

Izvor: Danas, 23.Maj.2019

Premijer Severne Makedonije i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je danas da je doneo odluku da razreši sve predsednike opštinskih organizacija njegove stranke. Članak Zaev „Operaciju metla“ započeo smenama u svojoj stranci se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.