Uhapšen zbog krađe automobila

Izvor: Cafe.ba, 14.Okt.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog krađe automobila

- Muškarac čiji su inicijali A.U, nastanjen na području Kantona Sarajevo, lišen je slobode zbog sumnje da je na području opštine Istočno Novo Sarajevo ukrao dva putnička vozila, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Prema izvještaju CJB-a Istočno Sarajevo, postoji osnovana sumnja da je ovaj muškarac tokom noći između 6. i 7, te 7. i 8. oktobra ukrao "golf A2" koji se nalazio na parkingu u Spasovdanskoj ulici, opština Istočno Novo Sarajevo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << kao i vozilo "audi 80" koje se nalazilo u Ulici Ive Andrića, opština Istočna Ilidža.

Policija je došla do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela može dovesti muškarac čiji su inicijali A.U, te su na području opštine Novo Sarajevo, Kanton Sarajevo, izvršili opservaciju osumnjičenog i pronašli ukradeni "audi 80".

U saradnji sa policijskim službenicima MUP-a Kantona Sarajevo, osumnjičeni je lišen slobode, a vozilo je prevezeno na službeni parking prostor i vraćeno vlasniku.

Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je priznao da je ukrao "golf A2" koji je sakrio u naselju Alipašino Polje, Kanton Sarajevo.

Uz saglasnost dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, a pronađeno vozilo je vraćeno vlasniku.

Osumnjičeni je, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa, predat Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo na dalje postupanje.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Asmiru Uzonoviću.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.