Sutra sunčano i toplo

Izvor: Cafe.ba, 07.Maj.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati sunčano i toplo vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost, s najvišom dnevnom temperaturom i do 29 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, ujutro će biti malo do umjereno oblačno vrijeme na jugu i zapadu, a tokom dana sunčano.

U Republici Srpskoj jutarnja temperatura iznosiće od sedam do 12, na jugu 14, najviša dnevna od 20 do 25, na jugu i ponegdje sjeveru do 28 >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << stepena Celzijusova.

Vjetar će biti slab do umjeren, istočni i jugoistočni, a u Hercegovini jugozapadni.

U centralnim i istočnim područjima danas je bilo pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim područjima sunčano.

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica devet, Han Pijesak 15, Sokolac 16, Čemerno 17, Mrakovica i Sarajevo 18, Drinić i Bugojno 19, Mrkonjić Grad, Gacko i Kupres 20, Ribnik, Jajce i Srebrenica 21, Gradačac, Livno, Sanski Most i Tuzla 22, Novi Grad, Rudo, Srbac, Banjaluka, Bihać, Bijeljina, Doboj, Neum, Prijedor i Zenica 23 stepena Celzijusova.

U Nevesinju, Bileći, Drvaru, Trebinju i Zvornik danas je u 14.00 časova izmjerena temperatura od 24 stepena, Višegradu i Goraždu 25, Foči 26, Stocu 28 i Mostaru 29 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Sutra sunčano i toplo

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2015

SARAJEVO- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati sunčano i toplo vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost, s najvišom dnevnom temperaturom i do 29 stepeni Celzijusovih...Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, ujutro će biti malo do umjereno oblačno vrijeme...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.