Sutra oblačno sa snijegom prije podne

Izvor: Cafe.ba, 27.Jan.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno sa snijegom prije podne

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme, prije podne će padati snijeg, a u drugoj polovini dana očekuje se prestanak padavina.

Na jugu Hercegovine padaće slaba kiša i susnježica, a moguća je i pojava slabog snijega. Tokom dana zadržaće se oblačno i prohladno vrijeme uz postepeni prestanak snijega, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće od šest do 10 stepeni Celzijusovih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />
U BiH danas preovladava oblačno vrijeme sa slabim snijegom, dok je na jugu pretežno vedro, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus osam, Čemerno minus četiri, Han Pijesak, Kalinovik i Ivan-sedlo minus tri, Drinić i Mrakovica minus dva, Kupres i Sokolac minus jedan, Mrkonjić Grad, Bugojno i Sarajevo nula, Gradačac, Srebrenica i Tuzla jedan, Banjaluka, Bihać, Bijeljina, Foča, Srbac, Višegrad, Doboj, Drvar, Goražde, Zenica i Zvornik dva, Prijedor, Novi Grad tri, Nevesinje, Gacko i Livno četiri, Bileći sedam, te Mostar i Trebinje osam stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.