Sutra kiša

Izvor: Cafe.ba, 13.Okt.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom i najvišom temperaturom između 14 i 20, na jugu i jugozapadu do 22 stepena Celzijusova.

Jačih padavina biće na zapadu i povremeno na jugu, gdje će biti i pljuskova sa grmljavinom, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar će biti umjeren do pojačan južnog smjera, a u Hercegovini i u zapadnim djelovima na momente i olujan.

U većini krajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << danas je preovladavalo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica sedam stepeni, Novi Grad i Sanski Most 11, Mrakovica, Han Pijesak, Banjaluka, Bihać, Bugojno i Prijedor 12, Mrkonjić Grad, Ivan-sedlo, Kupres i Sokolac 13, Čemerno, Gradačac, Jajce i Sarajevo 14, Gacko, Ribnik, Kalinovik i Zenica 15, Drinić, Nevesinje, Doboj i Srebrenica 16, Foča, Rudo, Goražde, Livno i Tuzla 17 stepeni Celzijusovih.

U Višegradu, Bileći i Zvorniku u 14.00 časova izmjereno je 18 stepeni Celzijusovih, u Drvaru 19, Mostaru i Trebinju 20, Neumu 21, Stocu 22 i Čapljini 23 stepena Celzijusova.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.