Sutra oblačno, ponegde sa kišom, do 22 stepena

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno, ponegde sa kišom, do 22 stepena

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom i sa najvišom dnevnom temperaturom od 15 do 22, a u Timočkoj krajini oko 12 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od sedam do 11 stepeni, a vetar će biti slab i umeren jugoistočni, u Pomoravlju, Podunavlju i na planinama povremeno jak, u južnom Banatu sa olujnim udarima.

I u Beogradu će sutra biti umereno do potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oblačno i vetrovito vreme, uz mogućnost kratkotrajne kiše, a vetar će biti umeren i jak jugoistočni.

Jutarnja temperatura vazduha biće 11, a najviša dnevna 17 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vreemena za sedam dana, do 21. oktobra, u četvrtak i petak biti vetrovito vreme sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, u južnom Banatu i Donjem Podunavlju i olujnim.

U četvrtak posle mestimično maglovitog jutra tokom dana biće pretežno sunčano vreme.

Posle podne i uveče očekuje se umereno naoblačenje na severu i zapadu mestimično sa kišom.

U petak biće oblačno vreme, mestimično sa kišom, a u subotu pre podne očekuje se postepeni prestanak padavina, posle podne razvedravanje.

U nedelju ujutru biće mestimično magla, a tokom dana umereno oblačnoi suvo vreme.

U ponedeljak se očekuje novo naoblačenje sa kišom, a u utorak i sredu biće pretežno oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra kiša

Izvor: Cafe.ba, 13.Okt.2015

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom i najvišom temperaturom između 14 i 20, na jugu i jugozapadu do 22 stepena Celzijusova...Jačih padavina biće na zapadu i povremeno na jugu, gdje će biti i pljuskova sa grmljavinom, saopšteno je iz Hidrometeorološkog...

Nastavak na Cafe.ba...

Umereno oblačno, ponegde kiša, do 22 stepena

Izvor: B92, 14.Okt.2015, 00:56

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom a najviša temperatura biće do 22 stepena, ističe Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, u Pomoravlju, Podunavlju i na planinama povremeno jak, u južnom Banatu sa olujnim udarima...Jutarnja...

Nastavak na B92...

TMURNO, ALI TOPLO Danas ponegde kiša, temperatura do 22 stepena

Izvor: Blic, 14.Okt.2015

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom i sa najvišom dnevnom temperaturom od 15 do 22, a u Timočkoj krajini oko 12 stepeni...Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od sedam do 11 stepeni, a vetar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.