Srce Sarajeva za gruzijski film Kos, kos, kupina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Avg.2023, 22:50

Srce Sarajeva za gruzijski film 'Kos, kos, kupina'

Najbolji film 29. Sarajevo film festivala je gruzijski ''Kos, kos, kupina'', rediteljke Elene Naveriani. Film je priča o ženi koja živi slobodno ne osvrćući se na očekivanja i predrasude okoline. Ne želi imati muža, sve dok se ne zaljubi te mora birati između svoje slobode i ljubavi. ''Želim ovu nagradu posvetiti različitim događajima. Živimo u vremenu gdje se mnogo toga dešava u svijetu, mnogo toga što lomi srce, ali želim prije svega posvetiti nagradu filmu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dodeljene nagrade Srce Sarajeva: Najbolji film „Blackbird Blackbird Blackberry“

Izvor: Danas, 18.Avg.2023

U Narodnom pozorištu Sarajevo u petak je održana svečana ceremonija dodele nagrada Srce Sarajeva 29. SFF-a. Film "Blackbird Blackbird Blackberry" rediteljke Elene Naverijani proglašen je najboljim u takmičarskoj konkurenciji od osam filmova.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.